Скажи мені правду всі серії

Мелодрама Скажи мені правду  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Скажи мені правду »:

У чарівною блондинки Анастасії довгі роки триває щасливе життя. Цей благополучний світ навколо себе вона старанно вибудовувала і тепер впевнена, що його не зможуть зруйнувати жодні випробування. На жаль, ідеалістичні уявлення про життя не виправдалися, і життя почало сильно бити нещасну героїню. Трагедії посипалися одна за одною. Колись успішного і щасливого чоловіка на ім'я Ігор заарештовують, і йому загрожує серйозний термін за несподіваним звинуваченням. У маленької дочки, яку Анастасія неймовірно любить, лікарі діагностують страшну хворобу.

Сильна жінка навіть не думає впадати у відчай і здаватися. Вона намагається допомогти близьким, роблячи все від неї залежне. Несподівано ентузіазм пропадає, адже блондинка дізнається чергову страшну новину. Виявляється, що здавався вірним чоловік зраджував їй. Цей удар стає для нещасної жінки нокаутуючим. Що далі зробить героїня? Чи витримає чорну смугу в житті і повне руйнування радісного існування, яке тривало роками? Чи стане прощати зрадив її чоловіка або забуде зрадника і стане шукати іншого чоловіка, надійного і вірного? Все ж у Анастасії залишилися почуття до цієї людини, та й залишати дочку без батька - це травмує фактор для психіки і без того хворої дівчинки.

Серіал Скажи мені правду 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Скажи мені правду » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Скажи мені правду 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Скажи мені правду всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скажи мені правду онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Скажи мені правду (2021)