Одне літо і все життя всі серії

Серіал мелодрама «Одне літо і все життя »:

Віра дізнається трагічну новину: виявляється багатий чоловік, який здавався таким відданим, зраджував їй. Глибоко ображена жінка тікає від бізнесмена в рідній селище Пестрецова до мами і сестри. Більше їй нікуди податися, а намагатися прощати чоловіка і давати йому другий шанс - не варіант. Обдурена героїня вважає, що ніколи не пробачить таке зрада і вирішує почати нове життя. Жінка влаштовується в селищі листоношею і намагається забути травмуючий психіку минуле. Здавалося б, нескладна посаду і тиха, спокійна провінційне життя принесуть довгоочікуваний спокій.

Але виникають нові випробування: будинки Віра відчуває себе чужою. Єдина людина з Пестрецова, який щиро радий їй - живе відлюдником на відшибі письменниця дитячої літератури Анна Ареф'єва. Обидві жінки виявилися білими воронами в сільському суспільстві і на цьому грунті швидко подружилися. Але одного разу Ганна Іллівна раптом пропадає безвісти. Переконавшись, що сусідам і навіть місцевим поліцейським немає до зникнення справи, Віра приймається за власне розслідування. Допомагати героїні викликається Олег - її перше кохання. Чи вдасться матері-одиначці розгадати таємницю зникнення подруги?

Серіал Одне літо і все життя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Одне літо і все життя » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Одне літо і все життя 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одне літо і все життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одне літо і все життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Одне літо і все життя (2021)