Випробування 2 (2021) всі серії

Мелодрама Випробування 2 (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
1 жовтня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
1 жовтня 2021

Серіал мелодрама «Випробування 2 (2021)»:

Здавалося б, труднощі в житті кондитера Люби Зацепіна залишилися позаду. Вона рада б забути минуле: зрада коханого чоловіка, тюремний термін, втрату дитини. Настав період затишшя, коли змучена героїня відчула полегшення і навіть щастя. Вона відповідає згодою на пропозицію руки та серця від чарівного та сильного чоловіка Кирила Саніна. Але підступна доля вкотре дає жахливий сюрприз. Весілля псує повідомлення, що місце, де знаходяться, заміновано. У результаті з'ясовується, що смертельного ризику та терористичного акту не буде.

Весілля навіть доводиться до логічного завершення. Але, м'яко кажучи, неприємний осад залишився. На молоду сім'ю чекає безліч випробувань та неприємних подій. До самопожертви чуйну Любов переслідують негативні переживання через минуле і психологічні травми, що загострилися на цьому тлі. Нещасна жінка відчуває нервове виснаження. Вибратися з депресії вже неможливо. Деякі зловмисники намагаються нав'язати жінці почуття провини за смерть матері. Але Зацепіна навчилася збирати вою в кулак і боротися навіть у найжахливіших обставинах.

Серіал Випробування 2 (2021) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Випробування 2 (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Випробування 2 (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Випробування 2 (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Випробування 2 (2021)