Поговори з нею всі серії

Мелодрама Поговори з нею  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
26 грудня 2020
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Поговори з нею »:

Головна героїня мелодраматичного серіалу Катерина та Олександра нерозлучні подруги з самого дитинства. Дівчатам здавалося, що вони зможуть пронести її крізь усе життя, але випробування, яке підкидає їм доля назавжди зробить з приятельок - ненависних суперниць. Обидві закохуються в одного і того ж чарівного й харизматичного молодої людини Артема. З двох красунь хлопець вибирає Катю, до якої відчуває ніжні почуття. Їх пристрасний роман розвивається стрімко, і дуже скоро юнак робить обраниці пропозицію.

Щаслива наречена відповідає згодою і починаються приготування до весільного торжества. Катерина мріє, про незабутній святі, яскравому, веселому, який стане початком їх щасливого шлюбу. Але все сталося зовсім інакше і урочистий день перетворився на чорну трагедію, який міг забрати два життя, але гине лише Артем. Все, що сталося було підлаштовано Артемовим дядьком - Валерою, жадібним мисливцем за владою і грошима. У вирі фатальних подій, які вплинули, як на життя Каті, так і Саші буде ще маса важких випробувань. І тільки простивши одна іншу вони зможуть знайти істинну і справжню любов.

Серіал Поговори з нею 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Поговори з нею » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Поговори з нею 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Поговори з нею всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поговори з нею онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Поговори з нею (2020)