Наречена комдива (2020) всі серії

Мелодрама Наречена комдива (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
9 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Наречена комдива (2020)»:

Головна героїня серіалу – молода дівчина Катя, тільки закінчила педагогічний інститут. Вона була старанною студенткою з великими перспективами на майбутнє. Вона завжди була з головою занурена в навчання, поки інші однолітки цікавилися хлопцями. Тому у головної героїні не було особистого життя. Всю юність вона просиділа за підручниками. Нещодавно Катя познайомилася по листуванню з одним приємним молодим чоловіком. Він був командиром дивізії і здавався їй серйозним чоловіком. Вона була впевнена, що саме за такої людини і треба виходити заміж – дорослого, серйозного і надійного. Вона закохалася в нього без пам'яті. Їм легко вдалося знайти спільну мову. Їх відносини по листуванню розвивалися досить стрімко. Тому після закінчення інституту головна героїня вирішує відправитися в військовий містечко, де живе і є її коханий.

Ще навіть до зустрічі один з одним, пара вже вирішила, що обов'язково одружаться. Катя була щаслива, і їй не терпілося виїхати. Подруги були за неї дуже раді, хоч і трохи заздрили такого везіння. Після закінчення навчання головна героїня все кинула і без тіні сумнівів вирушила у військове містечко. На новому місці вона планувала також влаштуватися працювати в школу. Вона впевнена, що її чекає щасливе життя. Однак незнайоме містечко зустрів її зовсім не так, як вона очікувала. Вся радість і передчуття зустрічі випарувалися. Маленький непривітний військове містечко був їй зовсім не радий. Але найголовніше її чекало попереду. Катя прийшла за вказаною адресою, але не зустріла там свого нареченого. Незабаром з'ясувалося, що вона мала справу із звичайним шахраєм, і ніхто в дійсності її тут не чекав. Справжній генерал Кузін все-таки існує, проте він вперше чує про Катю.

Але і на цьому несподіванки і неприємності не закінчилися. Коли головна героїня звернулася до школи, її очікував відмову. Тут взагалі не було вільних робочих місць. Молода дівчина залишилася буквально ні з чим. Вона була пригнічена і не знала, що їй далі робити. Несподівано допомога прийшла зі сторони того самого генерала Кузіна. Його ім'я було впутано в цю історію, і він як порядна людина хотів допомогти. Він не був винен у трагедії, але і не міг ігнорувати те, що сталося з молодою дівчиною. Він намагається знайти дівчині роботу і житло. До того ж він сподівається відвернути Катю від поганих думок. В таку ситуацію могла потрапити будь-яка. В їх взаємною подив вони досить легко порозумілися і швидко знайшли спільну мову. Як виявилося, у них набагато більше спільного, ніж вони думали. Генерал намагався подбати про молодої дівчини, проте у нього самого були труднощі, що вимагають рішення. Обидва намагалися втриматися на плаву і як впоратися з проблемами.

Серіал Наречена комдива (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Наречена комдива (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Наречена комдива (2020) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Наречена комдива (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наречена комдива (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наречена комдива (2020)