Злий жарт

Фільм мелодрама «Злий жарт »:

Головна героїня фільму «Злий жарт» - молода, красива і добра дівчина Катя. Вона живе в невеликому селі, вчиться на відмінно в школі і зустрічається з Юрою. Закохана парочка планує узаконити свої стосунки в майбутньому, і створити щасливу сім'ю. Юрій вирушає в армію віддати борг Батьківщині, а Катюша їде до столиці вступати до інституту. Перед довгою розлукою, Юра подарував своїй нареченій золоту каблучку, в знак соєю любові і вірності, а Катя зі сльозами на очах, обіцяла бути вірною і обов'язково дочекатися свого коханого. Але, столичне життя, зіграла злий жарт з наївною дівчиною.

Одного разу, однокурсники вирішили пожартувати над сільською недоторкою і підсипали їй щось в келих. Після того як вона відключилася, хлопці поглумилися над нею і записали все, що відбувається на мобільник. Відео швидко стало популярним, навіть нареченому вдалося подивитися, чим займається улюблена в його відсутність. Всі мрії і надії героїні, погубила злий жарт, тепер, у неї тет шансів довести свою невинність і повернути Юру ..

Дивитися фільм «Злий жарт » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Злий жарт онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Злий жарт дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Злий жарт онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Злий жарт (2016)