Ялинка на мільйон (2019) всі серії

Серіал мелодрама «Ялинка на мільйон (2019)»:

Анна успішна підприємниця, власниця ювелірної компанії. Її дочка маленький вундеркінд Катерина, яка розчулює і вражає всіх дорослих своїми знаннями і здібностями. Героїня не тільки відбулася особистість, щаслива мати, але і «без п'яти хвилин дружина» харизматичного обранця. Але вся ідеальне існування і видима гармонія скоро руйнується, і подбало про це її минуле. Жінці доведеться розбиратися з величезними боргами екс-дружина, які чоловік повісив на фірму.

Але Анна не звикла пасувати перед труднощами, а тут ще несподівану пропозицію вийти заміж яке надійшло від її коханого Ігоря, сприймається її неоднозначно. Улюблений трудиться під її початком, очолює службу охорони. Але зараз нареченій не до весільного торжества. Щоб поправити свої справи і врятувати дітище, в яке вона занадто багато вклала, бізнес-леді вирішує вкластися в одне унікальне ювелірний виріб - різдвяна ялинка з чистого золота, прикрашена справжніми коштовностями. Все йшло непогано, але за день до планованого аукціону, де універсальний лот повинен був піти з молотка за нечувану суму, у Ані починаються неприємності.

Серіал Ялинка на мільйон (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Ялинка на мільйон (2019)» онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Ялинка на мільйон (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ялинка на мільйон (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ялинка на мільйон (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ялинка на мільйон (2019)