Свої чужі рідні (2021) всі серії

Мелодрама Свої чужі рідні (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
30 січня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Свої чужі рідні (2021)»:

Багато років успішна бізнес-вумен Тетяна очолює свою фірму. Цілеспрямована жінка з дещо гордовитим поглядом вважає, що будь-яка проблема вирішувана. Варто лише докласти зусиль і підключити фінансові ресурси. Але раптово наступила чорна смуга в долі переконує героїню в зворотному. Здавалася стабільною життя поступово руйнується, стаючи кошмаром і хаосом. Зрада близької людини вже зробило жінку абсолютно розбитою. У невідповідний момент слабкості конкуренти по бізнесу почали застосовувати проти Тетяниному компанії чорний піар.

Цими систематичними звинуваченнями (хоч вони і були помилковими) суперники завдали потужного удару по репутації атакується ними фірми. Та ще почалися часті напади сильного запаморочення. Лікарський діагноз виявився невтішним. Тільки дорога операція може врятувати в цій ситуації. Підприємниці необхідна термінова трансплантація кісткового мозку. Потрібно знайти донора. Ним може стати тільки один з родичів, готовий піти на жертву заради Тетяни. Але випробування не закінчуються і на цьому. Нокаутуючий для жінки стала новина, що вона - прийомна дитина, колись взятий з дитбудинку. З'ясовується, що у сироти є рідні сестри і брат.

Серіал Свої чужі рідні (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Свої чужі рідні (2021)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Свої чужі рідні (2021) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Свої чужі рідні (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свої чужі рідні (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Свої чужі рідні (2021)