Вісімнадцятирічний олігарх всі серії

Мелодрама Вісімнадцятирічний олігарх  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
31 грудня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, комедія «Вісімнадцятирічний олігарх »:

Світ успішного олігарха кардинально перевертається після того, як він з'ясовує про зраду дружини. Погіршення стану здоров'я на тлі стресу провокує звернутися в клініку і там після обстеження медики дають шокуюче висновок. Виявляється, жити підприємцю відведено не так багато часу. Розуміючи, що конкуренти по бізнесу теж можуть з'ясувати цю новину і спокійно прибрати справа всього життя в свої руки, чоловік готовий зробити «хід конем». Він згадує про 18-річної спадкоємиці, з якої ні разу через власні амбіції не бачився і вирішує неодмінно на неї переписати свою справу.

На здійснення бажаного у нього відведено всього місяць. За цей короткий період знадобиться знайти і познайомитися з майбутньою спадкоємницею, переконати дівчину прийняти величезні статки і навчити управляти бізнес-імперією. Ось тільки після приїзду в провінцію позитивний настрій багатія практично зникає. Він прекрасно усвідомлює, що юна особа не підготовлена ​​до великої відповідальності і абсолютно не відповідає типажу підприємниці. Чи зуміє герой змінити провінціалку, що не звикла до розкоші і не квапляться налагоджувати відносини зі зрадником-батьком?

Серіал Вісімнадцятирічний олігарх 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Вісімнадцятирічний олігарх » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Вісімнадцятирічний олігарх 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вісімнадцятирічний олігарх всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вісімнадцятирічний олігарх онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Ліля
    Нехай вийде серіал
MDRAMY.com » ТРК Україна » Вісімнадцятирічний олігарх (2020)