Діти вітру (2020) всі серії

Мелодрама Діти вітру (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
26 сентября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Діти вітру (2020)»:

Красива жінка працює багато років вчителькою французької мови. Вона любить свою роботу і намагається навчити дітей прищепити ті ж почуття до її предмету. Будинки повернення подружжя з нетерпінням чекає чоловік. Однак останнім часом через фінансову питання відносини в парі не складаються. Дружина вимагає від благовірного знайти гідне місце оплати праці, але той відмовляється від змін. Тим часом бізнесмен намагається врятувати життя своїй хворої доньки, яка страждає від серйозного генетичного захворювання. Потрібно ідеальний донор, але таких в базі не існує.

Щоб врятувати дитину, чоловік готовий повторно стати батьком і зробити пересадку кісткового мозку своєї кровиночки. Випадкове знайомство з викладачкою може виявитися тим самим шансом на позитивний результат історії. Потрібно тільки поговорити з жінкою і переконати її на народження немовляти. Безвихідь випадкових знайомих підштовхує до скоєння глобальних помилок. Крок за кроком заради власної вигоди вони втягуються в страшну історію, з якої у них немає виходу. Чи зможе підприємець врятувати спадкоємицю? Чи пробачить друга половинка вчительки зраду або ж їх ідеальний шлюб буде безповоротно зруйнований?

Серіал Діти вітру (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Діти вітру (2020)» онлайн всі серії

  • 50
Серіал Діти вітру (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Діти вітру (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Діти вітру (2020)