Одне серце на двох (2020) всі серії

Мелодрама Одне серце на двох (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 грудня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Одне серце на двох (2020)»:

Рита повністю вважає себе щасливою людиною. У неї все складається ідеально не тільки вдома, а й на роботі. Єдине, що заважає їй відчути себе повноцінно щасливою - відсутність дітей. Через проблеми з серцем доктора забороняють народжувати. Стан здоров'я погіршується, коли Маргарита випадково з'ясовує про наявність у чоловіка коханки, яка незабаром стане матір'ю. Від шоку у героїні трапляється серцевий напад. Її доставляють в лікарню і не дають ніяких прогнозів на одужання. У цю ж ніч в клініку надходить жінка, чий мозок не працює, але тіло продовжує перебувати придатним для трансплантації органів.

Батько Рити переконує чоловіка загиблої підписати дозвіл на трансплантацію органів, адже серце жінки ідеально підходить його спадкоємиці. Натомість колишній слідчий клянеться розшукати винуватця події і покарати мерзотника. Після негласного договору хворий проводять пересадку органів, а через тиждень дівчина починає бачити дивні сни про дітей, які потребують її допомоги. Рита намагається максимально отримати інформацію про рідних донора і познайомитися з тими ближче. Дурне намір запускає ланцюжок необоротних подій і тільки героїні тепер все належить виправляти.

Серіал Одне серце на двох (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Одне серце на двох (2020)» онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Одне серце на двох (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одне серце на двох (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одне серце на двох (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Одне серце на двох (2020)