Холостяк 7 сезон

Мелодрама Холостяк 7 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
8 березня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
тв шоу
Режисер:
-
У ролях актори:
-
Тривалість:
60 хв.

«Холостяк 7 сезон »:

Шоу "Холостяк" є одним з найбільш популярних проектів на просторах російського телебачення. І зараз всі шанувальники можуть тріумфувати. Адже з другого березня стартує вже сьомий сезон, після дворічної паузи. Організатори проекту вирішили, що в цей раз головним героєм стане людина, далека від світу шоу-бізнесу. На цю роль ідеально підійшов професійний стоматолог Антон Криворотов.

Він є вихідцем Саратова і з'явився на світ 5 вересня 1986 року. У рідному місті він отримав освіту, а пізніше відправився в столицю, але потім вирушив на стажування в Європу. Зараз холостяк відкрив власну приватну клініку, де успішно лікує людей. Також він регулярно проводить семінари, і читає лекції.

Серед клієнтів Антона багато знаменитостей, у тому числі і Філіп Кіркоров. Але незважаючи на безліч знайомств, головному героєві так і не вдалося знайти любов. Це і змусило його вирушити на проект. Чи зможе новий холостяк знайти єдину обраницю, і нарешті стати щасливою людиною?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Холостяк 7 сезон (2020)