Жіночі секрети всі серії

Мелодрама Жіночі секрети  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
25 февраля 2020
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Жіночі секрети »:

«Жіночі секрети» - новий мелодраматичний серіал російського виробництва, у центрі подій якого знаходиться молода жінка Березня. Її життя цілком благополучна, досить розмірене. У неї немає особливих приводів, щоб скаржитися на своє життя. У неї є всі передумови на те, щоб побудувати щасливу подальше життя. Вона працювала в одному престижному та відомому в місті коледжі в якості психолога. Робота їй дуже подобається, і вона отримує від неї задоволення. Вона впевнена, що займається корисним і правильним справою. Вона мріє, що одного дня вийде заміж, і тоді вона зможе відчути себе повністю щасливою й успішною в житті особистістю. Одного разу одна з її клієнток в коледжі стає молода студентка Юля.

У дівчини була незапланована вагітність. Ростити дитину наодинці молода студентка не хотіла. Тому вона вирішила позбутися дитини. Психолог намагалася відрадити його від цієї затії. Вона і сама пам'ятала, які в молодості дівчата роблять помилки, адже у неї на рахунку були дурні і непрощенні помилки, за які вона досі себе картає. Тому зараз головна героїня намагалася вберегти Юлю від фатального кроку, про який через певну кількість років та може пошкодувати. Березня приймає досить несподіване рішення. Зазвичай вона не веде справи подібним чином, але вона наважується розповісти батькові Юлі всю правду. Вона впевнена, що хтось повинен переконати студентку від відмови від дитини. Але Марту і саму чекав несподіваний сюрприз.

Абсолютно несподівано вона зустріла Івана – свою першу любов. Вона ніколи не забувала його, але намагалася не згадувати про нього. Вона вважала, що це пройдений етап у її житті, і як би боляче не було, необхідно від цього абстрагуватися. Але зараз, коли вона знову зустрілася з Іваном, вона згадала, які почуття весь цей час до нього відчувала. Як вона могла мріяти якось вийти заміж, якщо ще в повній мірі не забула свою першу любов? Вона не змогла відпустити його зі свого серця, і це на підсвідомому рівні не дозволяло їй знайти щастя. Зараз у Марти та Івана з'явився новий шанс на відносини. Вони могли знову спробувати удачу в набутті любові і довіри. Але що разом вийде з цих спроб? Чи зможуть вже не молоді люди забути всі старі помилки і знову стати щасливими? І що ж чекає юну Юлю, яка ще зовсім не знає життя і не розуміє, як правильно діяти? Як саме складеться її доля і доля її дитини?

Серіал Жіночі секрети 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Жіночі секрети » онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Жіночі секрети 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жіночі секрети всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіночі секрети онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жіночі секрети (2019)