Холостяк всі серії

Мелодрама Холостяк  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 мая 2013
Країна:
Украина
Жанр:
комедия, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, криминал «Холостяк »:

Одеса. Кримінальний світ в повній паніці подіями, які відбулися в місті напередодні. Холоднокровно убитий злочинний авторитет на прізвисько Навіжений. Знаменитий ділок, який торгував незаконними наркотичними речовинами, знайде мертвим. Ніхто навіть припустити не може, хто міг зважитися на такий крок. Але вже розповзаються чутки, що він збирається винищити всіх місцевих наркоторговців. І здається ця доля не омине і самого бандита Бурого, який стоїть на чолі всієї піраміди. Поліція не може залишатися в стороні від розпочали бандитських розборок, які загрожують перерости в справжню вуличну війну.

Влади звертаються за допомогою до Москви і інтерпол. Через деякий час з російської столиці перебуває досвідчений співробітник особливого підрозділу – Звєрєв. Його завдання проникнути в угруповання Бурого і вивідати всю важливу інформацію. Оперативник переконаний холостяк, але за легендою він давно і безнадійно одружений, любить свою красуню дружину та виховує з нею єдиного сина. Його тимчасової дружиною стає також прибула з Москви слідчий Маша з синочком Павликом. Через деякий час вдало грають колеги призначені їм ролі, не помічають, як дійсно зближуються. Невже це романтика і любов? Але поки, що робота перш за все.

Серіал Холостяк 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Холостяк » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Холостяк 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Холостяк всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Холостяк онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Холостяк (2012)