Без тебе всі серії

Серіал мелодрама, детектив «Без тебе »:

Дівчинка на ім'я Катя - дочка слідчого Миколи Жаринова. Її благополучне життя несподівано змінюється, коли з-за бандитських розборок вмирають її батьки і сестра. Вижила Катю забирає до себе від гріха подалі хрещений - досвідчений зломщик або, по-простому, ведмежатник Григорій. Родич лякається, що кримінальний авторитет захоче прибрати дівчину, вважаючи непотрібної свідком. В результаті дитинство дитини проходить в кублі, без сім'ї і подруг. Мрія піти по стопах батька і працювати в поліції стає нездійсненною.

В результаті вона виростає в зухвалу аферистку під псевдонімом «Клара», яка легко розкриває будь-який замок і маніпулює жертвами. Якось фарт від дівчини відвертається. Кларіта ловить співробітник силових структур Дмитро. Авантюристці загрожує в'язниця. Щоб уникнути покарання, злочинниця пропонує слідчим угоду. В обмін на пом'якшення вироку вона готова допомогти законникам притиснути невловимого маніяка на прізвисько Привид, який незбагненним способом впроваджується в будинку жертв і так само раптово зникає. Але аферистка отримує великі проблеми, адже Привид заочно кидає їй виклик. Розслідування справи цього рецидивіста веде Дмитро, який подобається Кларі.

Серіал Без тебе 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Без тебе » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Без тебе 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Без тебе всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Без тебе онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Без тебе (2021)