Дім, де серце всі серії

Мелодрама Дім, де серце  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
11 липня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Дім, де серце »:

Юлія та Ігор - люди з різних світів. Він цинічний і розважливий бізнесмен, який не вірить в любов, не сприймає сентиментальність і не має наміру створювати сім'ю, вважаючи її фактором, відволікаючим від пріоритетних цілей. Вона добросерда і чуйна дівчина, яка оре за копійки в центрі допомоги жінкам, які опинилися у важкій життєвій ситуації. Юлія не може пройти повз чужого горя, а Ігор, навпаки, зайнятий лише своїми інтересами. Здавалося б, долі цих двох протилежностей можуть перетнутися хіба що в казці. Але життя деколи складається несподівано. Якось з'ясовується, що у Ігоря та Юлії є загальна родичка.

Це - племінниця, яка з'явилася на світ в результаті швидкоплинного роману їхніх молодших брата і сестри, яких звуть Артем і Аліса. Ситуація стає ще більш заплутаною, коли батьки дівчинки вмирають в страшному ДТП. Постає питання, хто візьме новонародженої дитини під свою опіку. Юля має намір взяти дівчинку собі, але бізнесмен не вважає це правильним кроком. Дивно, але дитині може перейти у спадок від батька частина акцій корпорації, яку очолює Ігор. Контроль над цінними паперами і часткою в компанії підприємець не збирається втрачати, тому хоче сам ростити племінницю.

Серіал Дім, де серце 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Дім, де серце » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Дім, де серце 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дім, де серце всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дім, де серце онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Дім, де серце (2021)