Вихователька всі серії

Мелодрама Вихователька  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
27 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Вихователька »:

Вихователька в дитсадку Майя Ракітіна щаслива і впевнена, що в її житті не буде великих проблем. Дівчина любить свою роботу. З коханою людиною на ім'я Ігор вона оформила іпотеку і переїхала в затишну квартиру. Після радісну новину про вагітність героїня вирішує вийти за Ігоря. Несподівана трагедія перевертає життя. Наречений потрапляє в автокатастрофу. Поліцейські впевнені, що чоловік, рухаючись по трасі на мосту і не впоравшись з керуванням, з'їхав в річку і загинув. Хоча труп цієї людини виявити не вдалося.

Ракітіна занурюється в глибоку депресію від безвиході, але знайти останки Ігоря не вдається. Через деякий час з'ясовується, що він довгий час не виплачував кредит, тому банку доведеться забрати у вагітної Майї квартиру. Через нервів бідна дівчина втрачає дитину. Вихователька остаточно впадає у відчай і не розуміє, що робити в умовах чорної смуги в житті. Якось в парку Ракітіна зустрічає дівчину на ім'я Тася. Після маминої смерті дитина став замкнутим. Дівчинка перестала спілкуватися з оточуючими. Педагогу з дитсадка вдається знайти до малятку підхід. Тасін батько, впливовий бізнесмен Соколов, пропонує дівчині попрацювати вихователькою його дочки.

Серіал Вихователька 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Вихователька » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Вихователька 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вихователька всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вихователька онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Вихователька (2021)