Танго метелика

Фільм мелодрама «Танго метелика »:

Ще нещодавно Аня жила розміреним і звичним життям. Вона малювала собі райдужні і казкові замки, адже скоро стане матір'ю, і цей факт робив героїню неймовірно щасливою. Їй більше нема чого бажати: турботливий чоловік і дитина, що ще потрібно для повної сімейної ідилії. Але чоловік на перевірку виявляється негідником і зрадником і через деякий час оголошує про свій відхід до молоденької коханці. Але це відчайдушна неприємність, стає для розлученої жінки лише початком тієї тривалої чорної смуги безлічі випробувань і протиріч.

Аня важко перенесла звістка про розставання, втрачає довгоочікуваного малюка. Вона впадає в глибоку душевну депресію, бажаючи собі тільки смерті. Нові сусіди по комуналці виявляється заповзятливими і жадібними людьми, які з огляду на свої інтереси починають справжню травлю нещасної Анни. Їх мета вижити дамочку з комуналки і зайняти звільнені квадратні метри. Таке безнадійне існування перетворює її життя на справжнє пекло, проти якого немає рецепту боротьби, коли всі подкуплено і передбачено. Чи знайде в собі сили зневірена дівчина, якій здається, що весь світ налаштований проти неї.

Дивитися фільм «Танго метелика » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Танго метелика онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Танго метелика дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Танго метелика онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Танго метелика (2013)