Пізній термін всі серії

Мелодрама Пізній термін  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
3 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Пізній термін »:

Головна героїня серіалу - молода жінка Лера Смирнова. З боку вона може здатися просто втіленням ідеальної успішної жінки. Вона була сильною, впевненою в собі. Дивлячись на неї, здавалося, що вона вміє бути щасливою і насолоджуватися кожним прожитим днем. І вона може з гордістю заявити про те, що всього добилася самостійно, без будь-чиєї допомоги. Вона народилася і виросла в невеликому провінційному містечку. Вона завжди мріяла стати знаменитою і відомою журналісткою. Ось тільки в рідній провінції з такими ідеями у неї нічого б не вийшло, тому вона переїхала в Москву. Знадобилося чимало часу і зусиль, але вона добилася бажаного. Тепер у неї було власне інформаційне агентство. Коли вона жила в провінції, вона мріяла зустрітися з метром журналістики - Юрієм Смирнова.

Вона сподівалася, що одного разу їй вдасться це зробити. Але вона й уявити собі тоді не могла, що вийде за нього заміж. Її шлюб був щасливим, а кар'єра - завидною. З боку її життя здавалося прикладом для наслідування. Але одного разу в її життя приходять великі зміни, до того ж не в кращу сторону. Коханого чоловіка хтось намагається вбити. Лише дивом йому вдається залишитися в живих, проте він впадає в кому. Лікарі не дають ніяких прогнозів і залишається лише терпляче чекати. Лера не може в це повірити. Ще недавно її життя було схоже на казку, а тепер вона навіть не знає, що її чекає завтра. Вона впадає в депресію і більше не знаходить нічого радісного для себе в цьому житті. Так проходить якийсь час. А потім в її житті з'являється чоловік. Коханець знову змушує її з надією подивитися на навколишній світ, повірити в себе.

Але і ця радість виявляється недовгою. Лера завагітніла. Але вона навіть рада цьому, адже вона так давно мріяла стати мамою. Звичайно, якби вона завагітніла від Юрія, це новина доставила б їй набагато більше радості. Однак вона була впевнена, що лише дитина зараз допоможе їй впоратися з непростою ситуацією в житті. Вона сподівалася знайти в ньому натхнення, сенс життя. Але і на цей раз доля вирішує випробувати жінку. Раз по раз вона підкидає Лері нові труднощі, щоб та росла, понад силу і вчилася. Зараз головна героїня виявляється в ситуації, яку не пошкодуєш навіть ворогові. Вона повинна зробити вибір, а на кону стоять життя її довгоочікуваного дитини або життя коханого чоловіка. Який би вибір вона не зробила - це назавжди змінить її життя і її саму ...

Серіал Пізній термін 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Пізній термін » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пізній термін 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пізній термін всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пізній термін онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пізній термін (2020)