Короп відморожений (2017)

Фільм комедия, драма «Короп відморожений (2017)»:

У центрі історії драматичної трагікомедії «Короп відморожений» знаходиться пенсіонерка Олена Михайлівна, яка живе на свою скромну пенсію в невеликому провінційному містечку. Колись вона працювала вчителькою, випустивши з навчального закладу чимало вдячних учнів. Але ті роки вже давно позаду, тому Олена займається побутовими справами і насолоджується старістю.

Раптово головна героїня дізнається про те, що серйозно хвора. Лікування немає, тому лікар відразу ж попереджає її про те, що жити їй залишилося зовсім нічого. Олена в шоці від того, що відбувається, але найбільше вона переживає через те, що її життя може перерватися в будь-який момент. Вона збирається готуватися до похорону. Ось тільки Олена не хоче турбувати свого успішного і зайнятого сина, який будує кар'єру бізнес-тренера в мегаполісі. Героїня не хоче обтяжувати його проблемами, тому починає підготовку самостійно, не вдаючись до допомоги.

Віддаєте перевагу трагікомедія з елементами драми? Тоді фільм «Короп відморожений» може стати чудовим вибором. Картина вже завантажена на наш сайт і доступна для онлайн перегляду без будь-яких обмежень.

Дивитися фільм «Короп відморожений (2017)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Короп відморожений (2017) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Короп відморожений (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Короп відморожений (2017)