Старший слідчий всі серії

Мелодрама Старший слідчий  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
9 грудня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
54 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Старший слідчий »:

Олена служить слідчим районом-центрі невеликого провінційного містечка. Вона сильна і принципова жінка, яка звикла розраховувати тільки на себе і свої сили. Ще 17 років тому вона змогла стійко пережити зраду коханого, який дізнавшись про те, що вона чекає від нього дитину зникає в невідомому напрямку. Її обранець виявився справжній боягузом, який злякався відповідальності і труднощів. Тоді героїня твердо вирішила для себе, що народить дитинку і жодного разу не пошкодувала про своє рішення.

Вона змогла виростити і виховати прекрасну доньку Вікторію. Дівчина виросла розумницею і відмінницею, яка надходить в обласному центрі. Вона збирається переїжджати в гуртожитку при навчальному закладі. Спочатку мати не планувала супроводжувати Віку, але після того, як колега-поліцейський розповів їй, що в місті орудує маніяк-психопат, вона їде з дочкою. Мати хоче особисто проконтролювати, як влаштуватися її чадо, але найбільше викликає занепокоєння з приводу того злочинця. Вона навіть не може уявити собі, що буде з нею, якщо з її дівчинкою щось трапитися. Олена точно не переживе.

Серіал Старший слідчий 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Старший слідчий » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Старший слідчий 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Старший слідчий всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Старший слідчий онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Старший слідчий (2020)