Я все тобі доведу (2019) всі серії

Мелодрама Я все тобі доведу (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
9 грудня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Я все тобі доведу (2019)»:

Олена Федорошин професійна слідувати особливого відділу кримінальних розслідувань, яка звикла завжди доводити почате до кінця і братися за самі безнадійні справи. Амбітна жінка завжди в епіцентрі непередбачуваних робочих інтриг і зовсім непростих особистих взаємин. За мелодраматичний сюжету Лена трудиться сищіци в районному центрі, де її безпосереднім керівником, є чоловік героїні. Кілька років тому вона випадково застала свого коханого чоловіка в обіймах молоденької секретарки, після чого не розбираючись і не даючи шансу зраднику подає на розлучення.

Тепер вона самотужки виховує доньку-підлітка Вікторію. Дівчина вже закінчила школу і поступила в ВУЗ, переїжджає до обласного центру, де їй, як студентці було надано гуртожиток. Спочатку мати не планує їхати з чадом, але після того, як до неї доходять чутки про те, що в місті орудує маніяк психопат і насильник вирішує відправитися разом з Вікою, щоб переконатися, що та буде жити в прийнятних умовах. Ця поїздка закінчується тим, що сама Олена приймає рішення переїхати ближче до улюбленої донечці і подалі від нагляду впливового екс-половини. Так починається нова сторінка в її житті, що приносить свої розчарування і радості.

Серіал Я все тобі доведу (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Я все тобі доведу (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Я все тобі доведу (2019) 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я все тобі доведу (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я все тобі доведу (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я все тобі доведу (2019)