Німа всі серії

Мелодрама Німа  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
17 листопада 2019
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, драма, кримінал
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, драма, кримінал «Німа »:

Микола Шершнев слідчий відділу по боротьбі з бандитизмом. Він досвідчений професіонал, з дуже важким і погано уживався характером, але його геніальність в умінні розкривати самі безнадійні справи, і природна інтуїція перекривають всі інші доводи. Правда майору і в особистому житті не дуже пощастило. Він самотужки виховує доньку Вікторію, яка після пережитого в кілька років тому стресу перестала розмовляти. Назвати існування головного героя рутинним і повсякденним неможливо, адже він завжди балансує між небезпечною службою, погонями, напруженістю непередбачуваних ситуацій і досить натягнутими відносинами з дочкою підлітком.

І якщо на роботі він відчуває себе як хижа риба в воді, то в родині йому доводиться справлятися зі своїм сумнівами і страхами один на один. Але одного разу він випадково зіткнеться зі шкільним психологом Надією, яка і стане тим рятівним кругом в цій безвиході і розпачі. Йому так важливо знайти точки дотику з рідною людиною, яка навчилася не тільки чути його, а й слухати. На тлі всіх цих недомовок і переживань, в місті почастішали суїциди серед підлітків? Хто підштовхує їх на такий страшний і незворотний крок?

Серіал Німа 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Німа » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Німа 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Німа всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Німа онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Німа (2019)