Тільки не відпускай мене всі серії

Мелодрама Тільки не відпускай мене  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 ноября 2014
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Тільки не відпускай мене »:

Наталія Конопльова працює в міській лікарні медсестрою. Дівчина живе з мамою. Грошей у маленькій родині завжди не вистачає і доводиться якось перебиватися до зарплати. І нехай вони живуть скромно, але гідно. Так вважає матір героїні, яка ростила доньку сама і з дитинства прищепила їй найкращі якості: чесність, добропорядність і відповідальне ставлення до всіх починань. Мати дуже побоювалася, щоб Наташа не перейняла риси свого батька-алкоголіка, який заради випивки і невеликого заробітку готовий на самі низькі й авантюрні вчинки. Одного разу після скандалу з колишнім чоловіком і стресу, жінка захворіла і більше не встала з ліжка.

Вона перестала ходити. Наївна дівчина спробувала отримати допомогу від недолугого батька, але той в черговий раз обдурив і вкравши її зарплату зник. У тому ж місті мешкає Лера Кузіна, розпещена мажорка заможними родичами, які не відмовляють своєї улюблениці ні в чому. Юна особа завсідника нічних клубів, де міцні напої і наркотики можна пробувати в необмеженій кількості, особливо якщо ти платоспроможний. У практично шаленому стані Лера намагається після чергової веселій тусовки зістрибнути з балкона своєї квартири, але випадково проходила повз Наташа рятує їй життя. Так доля зводить двох героїнь, які допомагають одна одній знайти щастя і вирішити свої життєві проблеми.

Серіал Тільки не відпускай мене 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Тільки не відпускай мене » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тільки не відпускай мене 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тільки не відпускай мене всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тільки не відпускай мене онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тільки не відпускай мене (2014)