З тобою хочу я бути завжди всі серії

Мелодрама З тобою хочу я бути завжди  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
14 березня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «З тобою хочу я бути завжди »:

Антоніна працює медсестрою в невеликому місті, і незважаючи на не досить важке життя, вона продовжує вірити лише в краще майбутнє. Але справи йдуть не дуже добре, в тій годину, як донька завагітніла, зятя звільнили і потрібно шукати гроші на утримання сім'ї.

Тут ще фізіотерапевтичний кабінет, де працювала сама Тоня, закрили на невизначений термін. Після цього жінка влаштовується доглядальницею до переніс інсульт директора місцевого заводу Євгенію.

Зовсім скоро медсестра розуміє, що з Євгеном хтось хоче розправитися з метою роздобути його чимале стан. Перейнявшись співчуттям до свого підопічному, Антоніна вирішує йому хоч якось допомогти, ще не знаючи, що й сама в підсумку опиниться в дуже великій небезпеці.

Серіал З тобою хочу я бути завжди 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «З тобою хочу я бути завжди » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал З тобою хочу я бути завжди 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал З тобою хочу я бути завжди всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися З тобою хочу я бути завжди онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » З тобою хочу я бути завжди (2020)