Садівниця (2019) всі серії

Мелодрама Садівниця (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 октября 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Садівниця (2019)»:

Наталія чарівна і чиста дівчина, яка щиро закохана в Дмитра. Вона сподівається побудувати з коханим прекрасне майбутнє, бути турботливою дружиною і матір'ю. Але довірлива провінціалка помиляється, у молодої людини зовсім інші плани і Наташа в них ніяк не вписується. Зрадницький вчинок змушує пару розлучитися. Але не відбулася наречена не падає духом, тим більше вона знаходиться в положенні і тепер їй потрібно думати про дитину.

Проходить п'ять років, термін за який цілеспрямована жінка змогла встати на ноги, народити сина Костю, і зарекомендувати себе, як відмінний фахівець на терені ландшафтного дизайну. Та й в особистому житті у неї все складається як не можна добре. Правда свого обранця і майбутнього чоловіка, Сергія вона не так любить, як би їй хотілося. Але, напевно, почуття ні завжди важливі, адже чоловік дуже добре ставиться до неї і Костянтину. Раптово в її розміреному існування знову з'являється Діма. Він запевняє, що всі ці роки не забував про неї і шкодує про свій вчинок. Наталя в черговий раз повірила брехні і кидається у вир з головою, кинувши Сергія. Ось тільки вона, ще не підозрюючи, що колишній наречений з'явився не просто так і тепер її життя в небезпеці.

Серіал Садівниця (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Садівниця (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Садівниця (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Садівниця (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Садівниця (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Садівниця (2019)