Кімната з видом на вогні

Фільм триллер, криминал, детектив «Кімната з видом на вогні »:

Ганна добра і довірлива одного разу вже пережила зрадницький удар у спину від тих, кого вона найбільше любила і кому сліпо довіряла. Коханий чоловік, друзі і всі знайомі в один момент відвернулися від неї залишивши у відчайдушному положенні. Не знайшовши для себе кращого способу в боротьбі з душевним болем, молода жінка пише передсмертну записку, вказавши в ній імена всіх тих, хто довів її до такого суицидного стану. Але на щастя, злагоджена робота лікарів змогла врятувати пацієнтку від безповоротного кроку.

Проходить деякий час, життя дівчини поступово налагодилося. Вона зустріла чоловіка, які прийняв і полюбив її такою, яка вона є. Ця любов і турбота розтопила серце Ані, вона знову щаслива і більше не хоче думати про помсту своїм недругам, які перетворили її життя на пекло. Але на певному етапі в її розмірений і мирне існування знову повертається пекло, разом з дивною вісткою, про те, що всі ті люди, яких вона колись вказала у записці вмирають один за іншим. Першою жертвою виявляється колишній чоловік, а за ним і всі приятелі і приятельки. Що це за чортівня чи хтось вирішив її руками відновити справедливість. Трагічна ситуація залишає занадто багато питань і неясностей?!

Дивитися фільм «Кімната з видом на вогні » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кімната з видом на вогні онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кімната з видом на вогні дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кімната з видом на вогні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кімната з видом на вогні (2007)