Тінь кохання (2018) всі серії

Серіал мелодрама «Тінь кохання (2018)»:

Життя цієї подружньої пари, здавалося, було безхмарним і щасливим. Ріна беззастережно довіряла Тимофія, підтримувала у всьому, пишалася його успіхами. Але один фатальний день назавжди змінив ставлення до шлюбу, змусив по-іншому поглянути на минуле, задуматися про майбутнє. Ріна отримала страшну звістку про те, що чоловік серйозно постраждав в автомобільній аварії. Зараз він знаходиться в лікарні у жалюгідному, що викликає побоювання лікарів, стан. Але відкрилася ще одна шокуюча правда – в машині Тимофій був не один. Разом з ним їхала давня коханка, про існування якої Рина не здогадувалася, і їх спільний п'ятирічний син.

Дитина майже не постраждав, а ось його мати Олена померла в госпіталі. Тимофій прикутий до інвалідного крісла. Йому потрібно довгий процес реабілітації і уважний догляд. Хлопчик, який залишився без матері, може потрапити в дитячий будинок. Ріна отримала від чоловіка удар в спину, але вона не змогла залишити в біді його і позашлюбного сина. Жінка вирішує піклуватися про тих, хто зараз так потребує підтримки і турботи. Тим часом, в її житті з'являється чоловік, який закохується цю сильну і милосердну жінку. Чи Готова вона до нового щастя?

Серіал Тінь кохання (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Тінь кохання (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тінь кохання (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тінь кохання (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тінь кохання (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тінь кохання (2018)