На світанку

Фільм мелодрама «На світанку »:

Олена Виноградова росла в повній і благополучній родині. Їхні стосунки були справжнім зразком для багатьох - дружні завжди стоять один за одного горою. У будинку був достаток, адже батько сімейства Роман займала пост генерального директора у великій фірмі, тому його дружина і дочка завжди отримували те, що хотіли.

Одного разу в будинок постукала біда. У той день батько Олени як завжди відправився проводити вихідний на полювання, але по трагічне випадковості виявився застреленим. На світанку фільм 2019 всі серії дивитися онлайн на sserial.net. Змиритися з втратою батька Олені було нестерпно важко, а от мати на подив швидко прийшла в норму. Ніби і НЕ було ЦИХ страшних днів. Незабаром цьому знайшлося пояснення.

Минуло кілька місяців після смерті старшого Виноградова, коли Лена дізналася в таємному зв'язку матері з партнером батька Борисом. По всій видимості, ці відносини зародилися задовго до трагедії, і це ще сильніше поранило дівчину. Не знайдете що сказати матері вона сіла в машину і розігнав її до межі. НЕ впоравшись з керуванням, вона вилетіла з траси в кювет і отримала серйозні поранення.

У себе Лена прийшла вже в лікарняній палаті і виявила, що події останніх двох років їй невідомі. Втрата пам'яті забрала спогади про смерть батька, віроломства матері і навіть наречений тепер здається їй зовсім чужою людиною. А тим часом в родині Олени плетуться інтриги, і комусь її хвороба стала дуже доречною на руку.

Дивитися фільм «На світанку » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно На світанку онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм На світанку дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На світанку онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » На світанку (2018)