Зникла (2021) всі серії

Мелодрама Зникла (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, драма
Тривалість:
27 мин.

Серіал триллер, драма «Зникла (2021)»:

Звичайний день в багатій родині Гарбер раптом стає приголомшливим. До них повернулася дочка на ім'я Олена, яка безвісти пропала десять років тому. Коли все трохи відійшли від шоку, дівчина почала розповідати про те, де була. Одне з останніх спогадів Олени: вона на дискотеці в нічному клубі. А потім - амнезія. Де героїня перебувала після тієї тусовки протягом десяти років, вона не пам'ятає. Прокинулась Лена в незнайомому лісі в білій сукні. І дісталася до будинку. Її батько пізніше розповідає про це повернення свого друга і питає: «Таке взагалі буває?».

На що отримує відповідь: «Все буває, Міш. Дивлячись, що приймаєш ». Батько не поспішає вірити в диво. Він передбачає, що ця дівчина може брехати. Намагається перевірити її різними способами. Не прийняв гостю і молодший брат. Дитина впевнений, що його сестра померла. Тільки змучена мати визнає в героїні свою дочку. Жінка піклується про підопічної. Просить, що слідчий припинив допитувати юну дівчину. Чоловікові каже, щоб той не був таким скептиком. Намагається з'ясувати у дочки: «Якщо ти тоді сама пішла, в цьому була моя вина?». Повернення Олени не приносить Гарбер щастя, а відкидає в моменти похмурого минулого, які вони хотіли б забути.

Серіал Зникла (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Зникла (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Зникла (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зникла (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зникла (2021)