І в щасті, і в біді (2021) всі серії

Мелодрама І в щасті, і в біді (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
4 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, драма «І в щасті, і в біді (2021)»:

Анна – процвітаючий адвокат із Москви. Життя складається благополучно, але є привід, який затьмарює все. Щорічно вона приїжджає до рідного похмурого провінційного міста і проводить разом із батьками меморіальний день жалоби. Усією сім'єю вони згадують та обговорюють скорботний день. Близько десяти років тому безвісти зникла Юлія, сестра Аніна. Мати з батьком не можуть повірити в те, що трапилося, і сподіваються, що дочка жива. Якось сім'я дізнається хвилюючу новину. Мати Ганни побачила в телесюжеті новин про нелегальну фабрику зниклу Юлю, яка знаходилася в натовпі визволених з рабського полону.

Радості старих не було меж. Пізніше друг сім'ї поліцейський, якого звуть Олексій, повертає дівчину додому. У батьків камінь із душі впав. Вони у нестямі від щастя. Виявляють до дочки багато ніжності та турботи. Але чи справді це – Юля? Поспостерігавши за нею, Анна починає сумніватися, що врятована з рабства дівчина – її сестра. Адвокатеса має намір розкрити обман, тож береться за розслідування. Ким є звільнена бранка, яка зараз живе у родині Анни? Чи є ця таємнича фігура небезпекою? Що саме насторожило в цій персони скрупульозну Ганну?

Серіал І в щасті, і в біді (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «І в щасті, і в біді (2021)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал І в щасті, і в біді (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися І в щасті, і в біді (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » І в щасті, і в біді (2021)