Все не випадково всі серії

Мелодрама Все не випадково  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
10 травня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Все не випадково »:

Здавалося б, в сім'ї заможного бізнесмена Олега Полянського - повне благополуччя. Прекрасна дружина зробила їх будинок зразково затишним. П'ятнадцятирічна дочка Варвара отримує гарну освіту і займається елітним кінним спортом. Але дівчинці бракує материнської турботи, а главі сім'ї - теплоти і ніжності дружини. Сувора і владна Анна багато вимагає з дочки. Домагається, щоб на турнірах підопічна незмінно перемагала. Нещасна дівчина усіма силами намагається не підвести мати. Якось раз Варя падає з коня і потрапляє під копита коней інших вершників.

Для порятунку життя підлітка терміново необхідна донорська кров. Однак в критичний момент аналіз ДНК показує, що подружжя Полянські не є біологічними мамою і татом школярки. Тепер треба якомога швидше шукати справжню матір і батька дівчинки, інакше може бути занадто пізно. Як таке сталося? За яких обставин бізнесмен і його кохана удочерили маленьку і сором'язливу дівчину? Чи зуміють прийомні батьки зберегти сім'ю, зустрівши - справжніх? Чи будуть мачуху мучити докори сумління? Адже вона змушувала дитину проявляти зайве завзяття, що в підсумку вилилося в катастрофу.

Серіал Все не випадково 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Все не випадково » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Все не випадково 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Все не випадково всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все не випадково онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Все не випадково (2021)