Осколки 2 сезон всі серії

Серіал мелодрама «Осколки 2 сезон »:

Несподівана помилка акушерів в пологовому будинку зв'язала дві сім'ї зі схожими прізвищами - Прокоф'євим і Прокоп'єва. Довгими роками батьки ростили несвоїх дітей, і ось одного разу помилка розкрилася. Через кілька років після цих драматичних подій героям здається, що негаразди залишилися в минулому, і життя налагодилося. Після тимчасового розставання сім'ї возз'єднуються, але до благополуччя далеко. Анна Прокоп'єва повернулася на батьківщину з матір'ю Оленою Романової і сином Антоном. Поява дитини викликає подив і псує відносини Олега Прокоп'єва і Марії Прокоф'євої, чого і домагалася Анна.

На цьому неприємні сюрпризи не закінчуються. Олегу розповідають, що у нього є повнолітній син Макс. Бізнесмен радий цьому факту, і готовий прийняти потенційного спадкоємця. Але молода людина приховує неприємні таємниці, тому Олегу необхідно більше дізнатися про сина. Олександра і Варвара почали жити вже не в прийомних, а в своїх справжніх сім'ях. Але виявилися нещасні в нових умовах. Саша хоче повернути минуле і не знаходить взаєморозуміння зі своєю біологічною матір'ю Ганною. А Варя з милою дівчата перевтілюється в нестерпного підлітка. В результаті конфлікти героїв стають все глибше і складніше.

Серіал Осколки 2 сезон 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Осколки 2 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Осколки 2 сезон 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Осколки 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Осколки 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Осколки 2 сезон (2021)