Незабута (2020) всі серії

Мелодрама Незабута (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 грудня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Незабута (2020)»:

Головна героїня драматичного фільму приходить до тями в придорожньому готелі. Жінка отримала серйозну травму голови, що викликало амнезію. Вона ускладнюється згадати, що з нею сталося і як її ім'я? Через деякий час, їй все ж вдається отримати про себе деяку інформацію. Звуть її Анна і для всіх рідних, вона загинула в трагічному ДТП. Чоловік Ані - Михайло Разумовський, заможний бізнесмен і успішний політик, недовго побув вдівцем, він вже встиг побратися з іншого. Але чим більше молода особа дізнається про себе, тим менше вона розуміє, що вона була за людина.

Адже чоловік до сих пір злиться на неї, за те, що два роки тому, вона, пожертвувавши їх взаємовідносинами і власною дитиною і без докорів сумління пішла до молоденькому коханцеві. Несподівана поява її в будинку нікого не обрадувало, ні свекруха, ні зовицю. Невже Аня була настільки безтурботним і егоїстичною? Тепер вона точно повинна з'ясувати, де провела ці кілька років, про які їй так завзято розповідають домочадці. Розпочате розслідування принесе їй чимало розчарувань і відкриють перед нею деякі похмурі таємниці минулого, які стосуються безпосередньо її чоловічка!

Серіал Незабута (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Незабута (2020)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Незабута (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Незабута (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Незабута (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Незабута (2020)