Повернення (2020) всі серії

Серіал мелодрама «Повернення (2020)»:

Головна героїня драматичного серіалу сім років тому принесла себе в жертву в ім'я свободи коханого. Пішла вона на цей крок через почуття провини, загиблої дитини. Дівчина була впевнена, що заслужила всі ці страждання і прожила весь цей час під одним дахом з сьогоденні деспотом і монстром. Він довів її до такого відчаю, що жінка готова була вистрілити в ненависну половину. Це і відбулося. Тепер їй потрібно бігти туди, де її ніхто не знайде і почати життя з чистого аркуша. Вибір падає на те місто, де вона була колись щаслива, шлях і ненадовго.

Саме там вона дізнається, що всі ці роки жила ілюзією обману: її малюк живий, а коханий підло обманув. Як можна жити далі з таким болем, коли вже не розумієш, де правда, де брехня. Хто ворог, а хто друг. А найважливіше, чому її життя стала розмінною монетою для інших? Але тепер вона інша і поверне собі, все те, що належить їй по праву, за всяку ціну. Навколо неї руйнуються життя, розкриваються таємниці минулого, але їй все одно. Відтепер вона людина без жалю і піде до кінця. Зараз її час диктувати умови.

Серіал Повернення (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Повернення (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Повернення (2020) 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Повернення (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Повернення (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Повернення (2020)