Обмануті надії (2020) всі серії

Серіал мелодрама «Обмануті надії (2020)»:

Єлизавета Новикова з легкістю може послужити героїнею для модного, гламурного журналу. І тут нема чому дивуватися, адже її розміреного життя можна тільки позаздрити: турботливий чоловік, розкішний особняк і двоє прекрасних дітей, а також успішний бізнес, що приносить відмінний дохід. Але всю цю казку Ліза створила сама, завдяки терпінню, працьовитості, таланту і наполегливості. Можна сказати, що вона заслужила своє щастя, але в дійсно все виявилося лише красивою ілюзією, за яким ховалося відчай і розчарування. Її чоловік Герман, по суті повний невдаха, який заздрить успіхам власної половини і користується плодами її праці.

Коли його половина зайнята черговим відкриттям меблевого салону, їде в своє рідне місто, він потай оформляє розлучення і забирає дітлахів собі. Починається важкий шлюборозлучний процес, де суддя дивним чином симпатизує батькові, а не матері. Але ж все просто. Герман і тут подбав про щедру винагороду. Але ось несподіваний поворот у справі, підприємливий муженек раптом погоджується повернути чад матері в обмін на її дітище, в яке вона вклала стільки душі і сил. Як же боляче було Лізі усвідомлювати те, що вона зовсім не знала людини, з яким стільки років прожила під одним дахом. Але вона готова втратити все, в обмін на найближчих і добре, що саме в цю хвилину біля неї буде її вірний діловий партнер Антон, який підтримає в складну хвилину.

Серіал Обмануті надії (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Обмануті надії (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Обмануті надії (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Обмануті надії (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Обмануті надії (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Обмануті надії (2020)