Точка кипіння всі серії

Мелодрама Точка кипіння  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2 августа 2010
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Точка кипіння »:

У центрі мелодраматичної історії знаходиться Даша Коршунова, близьке оточення якій впевнена, що вона всебічно щаслива людина. Чоловік героїні успішний підприємець, він повністю забезпечує сім'ю, яка не має ні в чому потреби. У пари двоє чудових діточок і розкішний особняк в Підмосков'ї. Хіба ще щось можна бажати для повноцінного щастя?

Однак нікому невідомо, що коли подружжя наодинці, жінка зазнає домашнього терору. Бориса частенько відвідують напади цілковито неконтрольованої агресії і необгрунтованої ревнощів.

Більше не в силах терпіти насильство від самого близької людини, Дарина збирається з мужністю і вирішує піти від агресивного чоловіка. При цьому жінка залишається без доходів, позбавляється улюбленої роботи — тепер у неї немає даху над головою і вона позбавлена дітей, опіку над якими оформляє чоловік, підкупивши продажного варта правосуддя.

Незважаючи на обрушивающийся навколо неї світ, Даша відшукує в собі сили і дає відсіч усім негараздам — вона успішно вирішує обрушилися на неї проблеми і повертає собі право опіки над дітьми. Більш того, жінка відкриває притулок для нещасних жінок, які, як і вона, виявилися схильними домашньому насильству. Героїня допомагає бідолахам встати на ноги, надаючи їм підтримку. Тільки Боря ніяк не заспокоїться, він має намір повернути «зраду» його дружину...

Серіал Точка кипіння 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Точка кипіння » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Точка кипіння 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Точка кипіння всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Точка кипіння онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Точка кипіння (2010)