Всупереч долі

Фільм мелодрама «Всупереч долі »:

Даша і Зоя подруги. Даша - матеріалістка і не вірить в чудеса і магію, а Зоя, навпаки, марить ворожками, магами і езотерикою. Зоя вмовляє Дашу відвідати ворожку. Ворожка пророкує, що Даша стане винуватицею загибелі коханого чоловіка. Дарина не сприйняла серйозно передбачення, а тільки посміялася, адже у неї немає улюбленого і найближчим часом не очікується, так як дівчина поглинена навчанням.

Але незабаром Даша знайомиться з Вадимом і втрачає голову від кохання. Ось тут-то дівчина і згадує про слова ворожки. Боячись, що пророкування може збитися, Даша кидає коханого і йде до ворожки, щоб та допомогла їй розлюбити Вадима.

А в цей час Вадим не представляє життя без Даші і теж йде до тієї ж самої ворожки, щоб приворожити кохану і повернути її.
Закохані не здогадуються, що ворожка справжнісінька шахрайка.

Любов бере верх і Даша вирішує бути з Вадимом всупереч усім побоюванням. Незабаром по дорозі на роботу Вадим потрапляє в аварію ...

Дивитися фільм «Всупереч долі » онлайн в HD якості

  • 90
Ви легально дивіться кіно Всупереч долі онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Всупереч долі дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Всупереч долі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Всупереч долі (2018)