Саша + Даша + Глаша (2015) всі серії

Мелодрама Саша + Даша + Глаша (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 июня 2017
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал комедия «Саша + Даша + Глаша (2015)»:

Дарина чарівна і працьовита дівчина, яка працює редактором жіночого журналу. Незважаючи на таку креативну і сучасну професію, насправді вона абсолютно далека від клубно-тусовочної життя і не в курсі, чим живе сучасна молодь. Несподівано видання, в якому вона працює, змінює свій курс з жіночого на молодіжний. Перебудовуватися і вчитися потрібно на ходу. Доведеться шукати цікаві теми для друку. Сидячи в кабінеті неможливо зібрати сенсаційний і гарячий матеріал.

Даша вирішує відправитися в самий елітний клуб, де і познайомиться з шеф-кухарем модного закладу – Олександром. Молодий чоловік бере шефство над гарненькою дівчиною, і обіцяє їй не тільки вникнути в пласти яскравою реальності, але непомітно для себе закохується в нову приятельку. Героїня відповідає йому взаємністю. Нові віяння, за яким пішов журнал дозволить їй не тільки отримати перспективну посаду, кар'єрне зростання, але й налагодити її вічно не найкращі взаємини з молодшою сестрою Глашею. Підліток також згодна допомогти родичці в пізнанні чужого їй світу, який виявився таким захоплюючим та інтригуючим. Ось тільки проблема в тому, що сама Глаша і сама давно закохана в того самого Сашка.

Серіал Саша + Даша + Глаша (2015) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Саша + Даша + Глаша (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Саша + Даша + Глаша (2015) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Саша + Даша + Глаша (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Саша + Даша + Глаша (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Саша + Даша + Глаша (2015)