Третє життя Дарини Кирилівни всі серії

Мелодрама Третє життя Дарини Кирилівни  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
4 марта 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Третє життя Дарини Кирилівни »:

Втікши з безперспективною і бідної провінції, працьовита і амбітна Даша вирушає підкорювати столицю, яка не особливо лагідно зустріла її. Мало хто з оточуючих міг повірити в те, що через кілька років скромниця Дашка стане столичної левицею, жорсткою і норовливої, стала біля керма модного архітектурного бюро. Зараз дівчина власниця процвітаючого бізнесу, розкішного заміського будинку і вона заміжня за харизматичним красенем. Чоловік є її діловим партнером, і вона звикла довіряти йому.

Але незабаром вся ця казкова життя здасться їй лише скороминущим міражем після того, як героїню знайдуть ледве живий у вагоні з піском, абсолютно невідомому їй місті. Дарина пролежить на лікарняному ліжку більше тижня, після чого приходить в себе, але перебуває в повній амнезії і нічого не пам'ятає про своє минуле життя. Тепер їй належить почати своє існування з нуля або постаратися, чіпляючись за можливі дрібниці зібрати по крихтах всю потрібну інформацію: хто вона і звідки? Вийти у неї дізнатися правду і викрити своїх супротивників? Звичайно, Дашу мучить питання, як з нею стався весь цей жах? І було це трагічним збігом обставин або чийсь підступний план?

Серіал Третє життя Дарини Кирилівни 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Третє життя Дарини Кирилівни » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Третє життя Дарини Кирилівни 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Третє життя Дарини Кирилівни всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Третє життя Дарини Кирилівни онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Третє життя Дарини Кирилівни (2017)