Пастка часу (2020) всі серії

Мелодрама Пастка часу (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 березня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Пастка часу (2020)»:

Останній рік жителів столиці пригнічує страх і паніка відбувається серією дивних і холоднокровних вбивств, які на перший погляд ніяк не пов'язані між собою. Але професійному слідчому забійного відділу Лику Бесединой вдається знайти спільні деталі в злочинах. Доповідь про виконану роботу лягає на стіл керівництву, після чого, всі справи об'єднуються в одне і доручається Лику очолити розслідування. Прискіплива оперативниця перевіряючи чергову версію наступного можливого вбивства, вона опиняється на території занедбаної висотки.

З того дня дівчина нічого не пам'ятає і приходить в себе лише через три місяці на лікарняному ліжку. Отримана серйозна травма голови, має для неї неприємні наслідки, де організм перестає нормально функціонувати, а мозок нівелює всю отриману інфу за минулий день. Тепер молодій жінці доведеться боротися самій, намагаючись пройти цей тернистий шлях до кінця. Їй потрібно згадати хто вона? Чим займалася? За новою завантажити в голову всю інформацію про психопата і супутніх з ним події і встигнути до опівночі зупинити його. Їй вдається наблизитися до розгадки, до самої суті, але ніч стирає всі спогади, і ранок починається з 0. Одного разу вона дійде до суті, але з жахом зрозуміє, скоро все знову забудеться.

Серіал Пастка часу (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Пастка часу (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пастка часу (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пастка часу (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пастка часу (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пастка часу (2020)