Сільський детектив 4 сезон. Пастка для мерця (2020) всі серії

Серіал детектив «Сільський детектив 4 сезон. Пастка для мерця (2020)»:

Глядач з великою увагою стежить за пригодами амбітної і талановитої сищіци Олесі, яка знайшла себе в приватному розшуку. У цій обдарованої дівчини особливе чуття і своя незвичайна дедуктивна методика, що допомагає їй розкрити самі безнадійні справи. Спочатку вона викликала лише поблажливу посмішку у оточуючих, але після низки гучних викриттів, з героїнею стали вважатися навіть досвідчені фахівці забійного відділу. Правда в той сонячний день, коли молода жінка нічого такого не планувала зі своєї діяльності.

Вона відправилася з дідусем на цвинтар відвідати померлого сусіда і випадково знайшла труп невідомого чоловіка. Покійний лежав в НЕ докопатися могилі. Олеся починає розслідування, яке веде її в минуле. Поки, що ясної картини немає через що стався злочин і хто винуватець? Правда нареченого «міс Марпл» зовсім не турбують ці нюанси. Григорій спантеличений іншою проблемою і сьогоденням: «Чому його обраниця більше часу проводить не з ним, а з оперативником Кузьмою ?!» Саме про це він і збирається поговорити з нареченою, яка з головою поринає в черговий заплутаний ребус.

Серіал Сільський детектив 4 сезон. Пастка для мерця (2020) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Сільський детектив 4 сезон. Пастка для мерця (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сільський детектив 4 сезон. Пастка для мерця (2020) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сільський детектив 4 сезон. Пастка для мерця (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сільський детектив 4 сезон. Пастка для мерця (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сільський детектив 4 сезон. Пастка для мерця (2020)