Сільський детектив 7 сезон. Кров римується з коханням (2021) всі серії

Серіал детектив «Сільський детектив 7 сезон. Кров римується з коханням (2021)»:

За Олесею вже остаточно закріпилася негласне звання сільського детектива Ольховки, хоч вона і не пов'язана з силовими відомствами. Колись обставини змусили цю дівчину приїхати сюди. І місцеві з холодом прийняли міську, але пізніше вона змусила себе поважати. Почала проводити розслідування вбивств, які періодично відбуваються в неспокійній селі. І, не звертаючи уваги на скепсис, продовжувала цю справу, яке давало їй задоволення і море адреналіну. Незвичайні методи допомагали любительку приватного розшуку обчислювати і знаходити вбивць.

Її «плюси» - це оперативність розкриття злочинів і неможливість її підкупити. Олеся сумує через нещодавній розставання з Григорієм. Бажаючи відносин з ним, проявила ініціативу бореться за любов Ксенія. Несподівано Вільхівка вражена новиною про вбивство Родіона, Гришиного брата. Хтось штовхнув нещасного на тартаку під працюючий механізм. Сільський детектив Олеся, як завжди, не довіряє офіційним слідчим органам і вирішує сама розкрити цей злочин. Вона наполегливо продовжить, незважаючи на розбіжності з професійними детективами і з емоційним Григорієм, який не в силах чекати, коли посадять вбивцю брата.

Серіал Сільський детектив 7 сезон. Кров римується з коханням (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сільський детектив 7 сезон. Кров римується з коханням (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Сільський детектив 7 сезон. Кров римується з коханням (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сільський детектив 7 сезон. Кров римується з коханням (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Сільський детектив 7 сезон. Кров римується з коханням (2021)