Сільський детектив. Вбивство на Івана Купала

Фільм детектив «Сільський детектив. Вбивство на Івана Купала »:

У Вільхівці розпал літа. Сільські жителі зібралися пізно вночі на березі річки, щоб відзначити за старими традиціями день Івана Купали. Молоді дівчата плетуть вінки і з нетерпінням кидають їх у воду, щоб дізнатися про своє майбутнє.

У цей момент на берег виносить стару човен з трупом молодої особи. Ніхто не бачив її раніше і не знає звідки вона приїхала. Свято зіпсований, перелякані селяни розходяться по домівках, не здогадуючись, хто посмів вбити молоду жінку і що буде далі.

Детективи починають розслідувати справу, але Олеся не може залишитися осторонь: вона збирається знайти вбивцю самостійно.

Дивитися фільм «Сільський детектив. Вбивство на Івана Купала » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Сільський детектив. Вбивство на Івана Купала онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Сільський детектив. Вбивство на Івана Купала дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сільський детектив. Вбивство на Івана Купала онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сільський детектив. Вбивство на Івана Купала (2021)