Сільський детектив 6 сезон. Вбивство на Івана Купала (2021) всі серії

Серіал детектив «Сільський детектив 6 сезон. Вбивство на Івана Купала (2021)»:

Колись Олеся Федосєєва жила в невеликому провінційному місті, ходила на обридлу роботу і страждала від невдале особисте життя. Її похмура життя змінилося, коли вона поїхала в село Вільхівка на запрошення рідного діда. Того звинувачували у вбивстві. Федосєєва доглядала за будинком натерпівся зла старого і взялася довести його невинність самостійно. Так вона знайшла захоплення всього життя, яке приносило їй сильні позитивні емоції: стала народним сільським детективом і нерідко діяла ефективніше і швидше поліцейських.

На цьому тлі в аматорки приватного розшуку не тільки з'явилася тяга до життя, але і любовні пригоди. Одного разу жителі Ольховки зібралися святкувати день Івана Купали на спеціально виділеній під торжество території біля річки. Веселе і світлий настрій запаморочилось, коли до берега несподівано прибило човен, в якій знаходився труп дівчини. Ніхто з односельчан ніколи цю незнайомку не бачив. Немає доказів і свідків. Пізніше органи правопорядку починають слідство у цій справі, а Олеся, яка ставить під сумнів традиційні методи детективів, вирішує провести власне розслідування. Якими будуть висновки фахівців і ініціативного любителя?

Серіал Сільський детектив 6 сезон. Вбивство на Івана Купала (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сільський детектив 6 сезон. Вбивство на Івана Купала (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Сільський детектив 6 сезон. Вбивство на Івана Купала (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сільський детектив 6 сезон. Вбивство на Івана Купала (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Сільський детектив 6 сезон. Вбивство на Івана Купала (2021)