Сільський детектив. Яблуня розбрату (2019) всі серії

Мелодрама Сільський детектив. Яблуня розбрату (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
25 октября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Сільський детектив. Яблуня розбрату (2019)»:

Олеся — типова представниця успішних бізнес-леді. Її кар'єра в місті незмінно росте вгору, її поважають, ставлять у приклад, намагаються прислухатися до її порад. Ось тільки на особистому фронті все спокійно і без серйозних перспектив. Але зараз це її турбує не так сильно, оскільки дідусь жінки Василя став фігурантом справи про вбивство. Жертвою став його знайомий і сусід за сумісництвом Степан, який працював єгерем.

Головна героїня детектива Сільський детектив. Яблуня розбрату відправляється в село незважаючи на те, що з дідом вже давно не спілкувалися. Тим часом, підозрюваний чоловік, на тлі запеклої захисту своєї невинності, стикається ще й з проблемами зі здоров'ям. Василь потрапляє в лікарню і Олесі доводиться доглядати за домашньою обителлю. Далі у фільмі жінку очікує власне розслідування, боротьба з презирливим ставленням жителів села і навіть залицяльники.

Цікаво, що в 1960-х роках вийшло два радянських кінотвору, назви яких разом створять найменування на даній стрічці. Мова йде про комедії Яблуко розбрату (1962) і картині Сільський детектив (1968). До того ж, згаданий фразеологізм часто використовується для назви серій і епізодів багатосерійних фільмів і телевізійних програм.

Серіал Сільський детектив. Яблуня розбрату (2019) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Сільський детектив. Яблуня розбрату (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сільський детектив. Яблуня розбрату (2019) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сільський детектив. Яблуня розбрату (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сільський детектив. Яблуня розбрату (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сільський детектив. Яблуня розбрату (2019)