Слідчі (2015) всі серії

Мелодрама Слідчі (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
60 серій
Премєра:
1 вересня 2015
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, кримінал
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, кримінал «Слідчі (2015)»:

Головні герої гостросюжетного детективного серіалу – Дарина Катаєва і Віктор Дорофєєв, безперечні професіонали своєї справи, які заслужили повагу та визнання керівництва і колег. У них практично ніколи немає часу на особисте життя, так як скажені і неспокійні будні забійного відділу затягують оперативників в роботу з головою. Безліч безнадійних справ нескінченною низкою чекають своєї години, коли сищикові нарешті знайдуть відповіді на численні запитання, вистежать винного і видадуть його в руки правосуддя. Ця парочка не вміє відпочивати, вони ідеально доповнюють один одного, як поганий і хороший поліцейські.

Весь день розписаний по хвилинах. Напарники, збираючи факти і докази, першокласно проводять дізнання, допити та оперативно розкривають особливо тяжкі злочини. Для них немає нічого неможливого. Адже за довгі роки служби вони стали чудовими психологами людських душ, що вміють мислити як злочинці і передбачати їх подальші кроки. Дарина і Віктор не боятися глянути в очі смерті, переступити межу недозволеного, якщо того вимагає складна і безвихідна ситуація, а ще їх безвідмовна методика мислення, яка поки, що ніколи не підводила, як і інтуїція.

Серіал Слідчі (2015) 1- 57, 58, 59, 60 серія дивитися онлайн всі серії підрят 60 серій

Дивитися серіал «Слідчі (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Слідчі (2015) 60 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слідчі (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слідчі (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Слідчі (2015)