Місто особливого призначення всі серії

Мелодрама Місто особливого призначення  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
3 октября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
боевик
Режисер:
Тривалість:
47 мин.

Серіал боевик «Місто особливого призначення »:

Ніхто не сумнівається у професіоналізмі цих хлопців, яких викликають в екстрених випадках, коли інші силові структури служби безсилі що-небудь зробити. Саме в спеціальній групі під назвою «Місто» і проходять свою нелегку службу головні герої гостросюжетного фільму. Їх загін був сформований з інших підрозділів Міністерства внутрішніх справ, Федеральної служби безпеки і армійського спецназу. Ці хлопці не знають, що таке страх і сумніви. Вони пройшли неймовірно суворий відбір і повністю відповідають усім вимогам і жорстким критеріям.

І це звання офіцера, бездоганне здоров'я, здатність бути рішучими, відповідальними, не втрачати почуття самовладання в критичній ситуації і проявляти ініціативу. Вони ідеальні кандидати і солдати, для яких немає фортець, нерозв'язних завдань. Керівництво не сумнівається, що якщо місія доручена цій команді, то вона з великою ймовірністю буде виконана і бійці не підведуть. Часом трапляються, що за лічені хвилини групі доводиться розглянути безліч варіантів вирішення тієї чи іншої проблеми, щоб знайти вірний шлях і почати діяти. Право на помилку ніколи немає.

Серіал Місто особливого призначення 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Місто особливого призначення » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Місто особливого призначення 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Місто особливого призначення всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Місто особливого призначення онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Місто особливого призначення (2015)