Поганий хороший коп (2016) всі серії

Мелодрама Поганий хороший коп (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, криминал «Поганий хороший коп (2016)»:

У величезному мегаполісі, який намагається усіма силами позбавити від свого похмурого і скандального минулого, в поліцейському департаменті йдуть з цього приводу гарячі суперечки і виникають конфлікти. Саме в такій обстановці і доводиться служити головним героям гостросюжетного фільму: один з них Анатолій – представник «старої» закалки. Він поважаємо серед своїх колег, чесний, принциповий і брутальний чоловік. Другий: Вадим – молодий, амбіційний красень, який нікого не пускає на свою приватну територію.

Він розумний і на короткій нозі з інноваційними технологіями, що дає йому можливість вміло користуватися ними, досягаючи успішно будь поставленої мети в самих безнадійних розслідуваннях. Хто з цих двох корумпований, а хто кришталево чистий перед буквою закону? Офіцери вважають за краще працювати поодинці, адже вони не можуть довіряти абсолютно нікому. А потім вони йдуть своїми методиками, але настане момент, коли їм доведеться об'єднати зусилля і спробувати довіряти один одному, заради отримання потрібного результату. Інакше ніяк. Хто ж із них виявиться поганим, а хто хороший? Для глядача це рулетка і можна лише здогадуватися?! Вийти у колег спрацюватися і стати товаришами, або це союз неможливий?!

Серіал Поганий хороший коп (2016) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Поганий хороший коп (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Поганий хороший коп (2016) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Поганий хороший коп (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поганий хороший коп (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Поганий хороший коп (2016)