Від серця до серця

Мелодрама Від серця до серця  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
24 октября 2010
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
87 мин.

Фільм мелодрама «Від серця до серця »:

Євгенія і Роман приїжджають з невеликої провінції в галасливу столицю, де можливість заробити грошей набагато більше в їх рідному містечку. Хлопцю з дівчиною пощастило вони швидко знаходять собі занятість, влаштувавшись в розкішний заміський будинок – прислугою. Для хлопців це непоганий проміжний варіант для того, щоб влаштуватися в величезному і перспективному мегаполісі. Закохана пара давно мріє про щасливе існування у власній великій квартирі. Адже вони ніколи не боялися труднощів і готові йти до поставленої мети, наполегливо працювати і сподівається на краще.

Звичайно позитивний настрій грає величезну роль і ніби все спочатку складається непогано. Головне-це вірити, і доля обов'язково надасть їм випадок, а вони вже цього шансу точно не упустять. Але як не мріялося коханим і не малювали вони собі самі райдужні плани, все виявилося з точністю до навпаки. Молодим людям мимоволі втягуються у вир складних сімейних проблем їх роботодавців і заможних гостей того дивного будинку. І якщо героям не вдасться вистояти проти баталії інтриг і каверзних випробувань, то з особистого життя прийде кінець. Чи зможуть вони бути сильніше сформованих обставин і витримати цей несподіваний удар?

Дивитися фільм «Від серця до серця » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Від серця до серця онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Від серця до серця дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Від серця до серця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Від серця до серця (2010)